Ga naar ...

home » Werkcabines » Hush Work Zit-Sta Bureau

Mikomax-hush-WORK-03

Hush Work – Uw Toegang tot Productiviteit en Comfort

Welkom bij TOC kantoorinrichting, uw bestemming voor werkplekken die zowel functionaliteit als comfort bieden. Als u op zoek bent naar een werkcabine met een verstelbaar bureau om uw productiviteit te optimaliseren en een gezondere werkhouding te bevorderen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ontdek hoe onze Hush Work cabines uw professionele leven kunnen verbeteren en hoe u kunt profiteren van onze hoogwaardige producten en hoogwaardige service.

Mikomax-hush-WORK-a-2

Bij Hush Work begrijpen we dat een ergonomische werkplek essentieel is voor uw welzijn en productiviteit. Onze werkcabines zijn ontworpen met het oog op comfort en flexibiliteit. Onze verstelbare bureaus maken het mogelijk om te werken in de houding die het beste bij u past. Dit leidt tot minder vermoeidheid en meer efficiëntie gedurende uw werkdag.

Neem contact op!

  • Ergonomisch Ontwerp: Onze werkcabines zijn voorzien van verstelbare bureaus, zodat u uw werkplek kunt aanpassen aan uw lichaam en behoeften.
  • Stil en Privé: Creëer uw eigen stille en privéwerkruimte, ideaal voor concentratie en belangrijke gesprekken.
  • Hoogwaardige Materialen: Onze cabines worden gebouwd met hoogwaardige materialen die duurzaamheid en comfort garanderen.
  • Gezondheid en Welzijn: Met een verstelbaar bureau kunt u eenvoudig afwisselen tussen zitten en staan, wat de gezondheid van uw rug en algemeen welzijn bevordert.

Bij de Hush Work draait alles om het verbeteren van uw werkleven met onze hoogwaardige werkcabines met verstelbare bureaus. Investeer in uw welzijn en productiviteit met ons assortiment. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze producten en om te profiteren van onze speciale aanbiedingen. We kijken ernaar uit u te helpen bij het creëren van de ideale werkplek die aan al uw behoeften voldoet.

Hush Work voorziet op meesterlijk creatieve wijze een plek waar je heerlijk geconcentreerd op je taken en werkzaamheden kunt focussen.

De akoestische werkcabine is gemakkelijk verplaatsen zonder deze te demonteren. De stoffering en het dubbele glas van de deur met akoestische folie absorberen doeltrefffend het geluid.

Daarnaast neemt de cabine slechts 2 m² in beslag, waardoor de Hush Work gemakkelijk in nagenoeg iedere kantoorruimte kan worden geplaatst. Hush Work is een losstaande ruimte voorzien van o.a. verlichting en een volledige powerunit.

Brochure Hush Work
Technische Specificaties

#HUSHWORK – Comfortabel, rustig, ontspannen en efficiënt.

Prijslijst ontvangen?

reCAPTCHA is required.