Ga naar ...

home » Werkcabines » Hush Twin

Mikomax-Hush-Work-kantoormeubiliar-kantoormeubelen-kantoorinrichting-kantoorinterieur

Hush Twin

Hush Twin bestaat uit twee geschakelde units met elk een eigen bank, bureau, verlichting en ventilatie. Deze cabine is breder dan de Hush Phone maar compacter dan de Hush Work; beide ‘helften’ bieden de nodige ruimte om in stilte en privacy te werken. Deze akoestische werkplek is perfect voor videobellen of voor geconcentreerd werken. Het kan ook worden gebruikt als akoestische telefooncel of zoom meeting.

Neem contact op!

Voor teams die meerdere individuele werkplekken nodig hebben in een klein kantoor, is de Hush Twin een mooie akoetische oplossing om handig en efficiënt gebruik te maken van de ruimte.

dubbele akoestische cabine, duo belpod Twin werkcabine

De akoestische werkcabine is gemakkelijk verplaatsen zonder deze te demonteren. De stoffering en het dubbele glas van de deur met akoestische folie absorberen doeltreffend het geluid.

Plantenwand akoestische cabine

Daarnaast neemt de cabine slechts 2 m² in beslag, waardoor de Hush Twin gemakkelijk in nagenoeg iedere kantoorruimte kan worden geplaatst. Hush Twin is een losstaande ruimte voorzien van o.a. verlichting en een volledige powerunit.

Brochure Hush Twin

Prijslijst ontvangen?

reCAPTCHA is required.