Ga naar ...

home » Vergadercabines » Hush Meet Large

Vergadercabine large modulair

Hush Meet Large

Werkoverleg en vergaderen hoort te gebeuren op een functionele en fijne werkruimte. De Hush Large vergadercabine is de perfecte oplossing voor ieder kantoor en iedere werkplek. Deze mobiele vergaderruimte is geluidsabsorberend en modulair. Vergaderen kan nu worden gedaan zonder dat er op het kantoor gebouwd of verbouwd hoeft te worden. Deze akoestische werkruimte en mobiele vergaderruimte is verkrijgbaar met airconditioning, oplaadpunten en een vergadertafel. In de Hush Large vergader cabine is er de mogelijkheid om een tv scherm in op te hangen

Werkcabine modulair akoestische vergaderunit

Als werknemer zoek je steeds vaker naar akoestische methoden om rustig en ongestoord te kunnen overleggen of werken. Conferentieruimten zijn daarbij niet altijd de meest geschikte oplossing, omdat de integratie ervan veel tijd vereist en doorgaans duur is. Mikomax weet als geen ander wat innovatieve bedrijven, organisaties en bureaus nodig hebben: eenvoudig verplaatsbare en mobiele oplossingen, specifiek ontworpen met het oog op open space werkomgevingen.

Neem contact op!
Lease ook mogelijk

Bij snel overleg komt nog een ander essentieel aspect om de hoek kijken en dat is de over het algemeen beroerde akoestiek die kantoren kenmerkt. Daarom is de Hush Meet Large bedacht, een concept dat geluidsabsorptie waarborgt. Hush Meet Large is mobiel en kan m.b.v. een pompwagen verplaatst worden. De gesloten Hush Large is volledig geventileerd en dat maakt hem tot een prettige en gezonde werkplek of work unit.

Mikomax-hush-MEET-L-kantoorinrichting

Flexibel, makkelijk en veelzijdig

Een greep uit de vele toepassingsgebieden waarop de Hush Meet Large fenomenaal en flexibel ingezet kan worden:

  • overleg (kleine groepen, in kantoortuin, afgezonderd communiceren zonder akoestische overlast)
  • werken (geconcentreerd en onafgeleid werken, concentratie werkplek, mobiele unit, mobiele vergaderunit)
  • bellen (callcenter, verkoopgesprek, intakegesprek)
  • repro ruimte (printer, multifunctionele unit)
  • beurzen (beursunit, mobiele balie, mobiele unit)
  • pantry (koffie, thee, lunch e.d.)
  • lease ook mogelijk

Brochure Hush Large

Prijslijst ontvangen?

reCAPTCHA is required.

 

Chat openen
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?