Ga naar ...

home » Vergadercabines » House – Vergadercabine

bejot-treehouse-th4-inspiration-3

Ontdek de Voordelen van Onze Gesloten Huis Vergadercabine

In een wereld waarin de werkomgevingen voortdurend veranderen en evolueren, is het essentieel om ruimtes te creëren die de productiviteit bevorderen en de creativiteit stimuleren. Onze Gesloten Huis Vergadercabine is ontworpen met dit in gedachten. Deze opvallende vergadercabine biedt niet alleen een oase van rust in een bruisende kantooromgeving, maar straalt ook een gevoel van speelsheid, warmte, gezelligheid, veiligheid en praktische functionaliteit uit. Laten we eens dieper ingaan op de voordelen en kenmerken van deze unieke vergaderoplossing.

Een Inspirerende Omgeving

De Gesloten Huis Vergadercabine is geïnspireerd op de omgevingen waarin de meest innovatieve ideeën gedijen. Het ontwerp is zorgvuldig samengesteld om een sfeer te creëren die creativiteit en samenwerking bevordert. Het is de perfecte ruimte om te brainstormen, strategieën te bespreken en nieuwe projecten te ontwikkelen.

bejot-treehouse-th4g2-2

Geluidsisolatie van Topklasse

Een van de grootste uitdagingen in open kantooromgevingen is het beheersen van geluid. Onze Gesloten Huis Vergadercabine is uitgerust met geluidsisolatie dat geluid tot wel 38dB kan verminderen. Dit betekent dat u moeiteloos kunt telefoneren en vergaderen zonder afleiding van het lawaai om u heen.

Prijslijst ontvangen?
Klik hier!

Biophilic Design

Wist u dat de nabijheid van natuurlijke elementen de productiviteit en het welzijn kan verbeteren? Onze vergadercabine is ontworpen met biophilic designprincipes, wat betekent dat natuurlijke elementen zoals planten en hout zijn opgenomen om een harmonieuze en rustgevende omgeving te creëren.

Volledig Uitgerust

De Gesloten Huis Vergadercabine is niet alleen een ruimte voor vergaderingen, maar ook een multifunctionele werkruimte. Deze cabine is volledig uitgerust met ventilatie, verlichting, stroomvoorziening, een tafel en banken. Dit maakt het de ideale plek voor creatieve sessies, individueel werk, of gewoon een moment van rust.

bejot-treehouse-th4g-detail-1

Diverse Opties Beschikbaar

We begrijpen dat elke werkomgeving uniek is. Daarom bieden we verschillende uitvoeringen van onze vergadercabine, waaronder een open versie, een tweepersoons uitvoering, een tweepersoonsmodel op wielen, een large model en nog veel meer. U kunt de cabine kiezen die het beste bij uw behoeften past.

bejot-treehouse-th2sct-3

Privacy Gegarandeerd

In een tijd waarin privacy steeds belangrijker wordt, biedt onze Gesloten Huis Vergadercabine de ideale oplossing. U kunt vertrouwelijke gesprekken voeren en geconcentreerd werken zonder zorgen over luistervinken.

Voor meer informatie over onze Gesloten Huis Vergadercabine en om te ontdekken hoe deze uw kantooromgeving kan verbeteren, aarzel niet om contact met ons op te nemen. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Neem contact op!

Veelgestelde Vragen Over Onze Gesloten Huis Vergadercabine

 • Is de vergadercabine gemakkelijk te verplaatsen?

  Ja, optioneel uit te voeren met wielen.

 • Kan de vergadercabine worden aangepast aan mijn specifieke behoeften?

  Zeker! We bieden verschillende configuraties en aanpassingsmogelijkheden om aan uw wensen te voldoen, 2, 4 en 6 persoons mogelijk. Glazen achterwand of dicht, hout of stoffen buitenkant en vele verschillende stoffen bekleding en kleuren behoren tot de mogelijkheid.

 • Welke materialen worden gebruikt in de bouw van de cabine?

  Onze cabine is gebouwd met hoogwaardige materialen, waaronder geluidsisolerend glas en duurzame houtsoorten.

 • Is de cabine voorzien van voldoende ventilatie?

  Ja, onze cabine is uitgerust met een efficiënt ventilatiesysteem om een comfortabele omgeving te garanderen.

 • Kan ik de vergadercabine in verschillende kleuren bestellen?

  Ja, we bieden diverse kleuropties om aan uw esthetische voorkeuren te voldoen.