Ga naar ...

home » Belcellen » Videobelcabine

Het nieuwe werken videobelcabine

Videobelcabine

Hush Hybrid: Optimaal comfort voor videoconferenties en ongestoord telefoneren! Deze aanpasbare videobelcabine voorziet in jouw behoeften en brengt je videoconferenties naar een hoger niveau.

Prijslijst ontvangen?
Klik hier!

Met de Hush Hybrid haal je niet alleen een comfortabele werkruimte in huis, maar ook een stukje technologische perfectie. Deze werkcabine kan worden aangepast aan jouw wensen en biedt een scala aan handige functies om je videoconferenties naar een hoger niveau te tillen. In de videobelcabine kan ook getelefoneerd worden zonder andere mensen te storen.

brochure Hush HybridBrochure Hush Hybrid

Met ruimte voor een eigen laptop en esthetische LED-wandverlichting aan de zijkanten van het scherm (optioneel), zorgt de Hush Hybrid ervoor dat je altijd goed zichtbaar bent tijdens een videogesprek. Het in diepte verstelbare werkblad maakt deze hybride werkplek aanpasbaar aan jouw wensen. Bovendien is de belcabine verrijdbaar en voorzien van een geïntegreerd zitje.

Mikomax-Hush-Hybrid-akoestische-vergaderunit-1

Met gestoffeerde akoestische panelen van gemelamineerd spaanplaat, optionele brandvertragende polyurethaan foam, 50 verschillende decors voor de bekleding, aanwezigheidssensor voor verlichting, ventilatiesysteem, stroommodule (stroom + USB type A en C), optionele instelbare LED-verlichting, glazen panelen van 10 mm gehard glas met 2 lagen akoestische folie, veiligheidsglas, verrijdbaar met ingebouwde wielen, en afmetingen van 1240 x 900 x 2230 mm, biedt de Werkcabine Hybrid een complete oplossing. Deze cabine is ook beschikbaar voor lease met een minimale leaseperiode van 24 maanden.

Neem contact op!

videobelcabine vesa monitor led
videobelcabine
Mikomax-Hush-Hybrid-akoestische-vergaderunit-26

Prijslijst ontvangen?

reCAPTCHA is required.