Ga naar ...

» Belcellen » Hush Phone – Belcel

Belcel Hush Phone

Hush Phone – Belcel

Bij TOC Kantoorinrichting zijn we altijd op zoek naar innovatieve oplossingen die de productiviteit op kantoor verbeteren. Een van onze nieuwste aanwinsten is de Mikomax Hush Phone, een revolutionaire toevoeging aan de Hush-familie. In dit artikel zullen we u uitgebreid vertellen waarom de Hush Phone een onmisbaar hulpmiddel is voor moderne kantooromgevingen.

Vraag een Offerte aan!
Lease ook mogelijk

De Mikomax Hush Phone is niet zomaar een telefooncel. Het is een staaltje van hedendaagse vormgeving en esthetiek. Met strakke lijnen en een minimalistisch ontwerp past deze telefooncel perfect in elke moderne kantoorinrichting. Het voegt een vleugje elegantie toe aan uw werkruimte en geeft uw kantoor een eigentijdse uitstraling.


Duurzame Materialen

Duurzaamheid is een belangrijke overweging in de huidige samenleving, en de Hush Phone stelt hierin niet teleur. Deze telefooncel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen die niet alleen lang meegaan, maar ook milieuvriendelijk zijn. Door te kiezen voor de Hush Phone draagt uw bedrijf bij aan een groenere toekomst.

Perfect voor Kantoorlandschappen van de Toekomst

Moderne kantoorlandschappen evolueren voortdurend, en de Hush Phone is hierop voorbereid. Het is ontworpen om zich aan te passen aan veranderende kantoorindelingen. Dankzij de compacte afmetingen kan deze telefooncel eenvoudig worden verplaatst en opnieuw gepositioneerd, waardoor u maximale flexibiliteit hebt bij het inrichten van uw kantoorruimte.

Vermindering van Werkplekruis

Een van de grootste voordelen van de Hush Phone is de significante vermindering van geluidsoverlast op de werkvloer. In een open kantooromgeving kan achtergrondlawaai een echte productiviteitskiller zijn. De Hush Phone biedt een geïsoleerde en geluiddichte ruimte waarin medewerkers ongestoord kunnen telefoneren, zonder anderen te storen.

Privacy en Rustige Omgeving

Iedereen heeft wel eens behoefte aan een moment van privacy op kantoor. De Hush Phone biedt een perfecte oplossing. Het is een functionele akoestische 1-persoons cabine die medewerkers een afgesloten ruimte biedt om te bellen, te videoconfereren of gewoon even te ontspannen. Dit draagt bij aan een gezonde werkomgeving waarin iedereen zich op zijn best kan concentreren.

Conclusie

De Mikomax Hush Phone is meer dan zomaar een telefooncel; het is een essentieel hulpmiddel voor moderne kantooromgevingen. Met zijn hedendaagse vormgeving, duurzame materialen, flexibiliteit en geluidsisolerende eigenschappen verbetert het de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Kies voor de Hush Phone en geef uw kantoor de upgrade die het verdient.

Wilt u meer weten over de Hush Phone en hoe deze uw kantoor kan transformeren? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies op maat.

Neem contact op!
Lease ook mogelijk

Technische specificaties van de Hush Phone

 • Gestoffeerde akoestische panelen vervaardigd uit gemelamineerd spaanplaat, bedekt met een polyurethaan foam, en gestoffeerd.
 • Optioneel: Brand vertragende polyurethaan foam CM 30120
 • 50 verschillende decors voor de bekleding
 • 51db geluidsreductie
 • Led-verlichting
 • Ventilatiesysteem (2 ventilatoren)
 • Aanwezigheidssensor
 • Inklapbare legplank
 • Stroommodule (stroom + usb)
 • Verrijdbaar door verzonken wielen
 • Glazen panelen 10mm gehard glas met 2 lagen akoestische folie
 • Veiligheidsglas
 • Afmetingen: 1000 x 900 x H2230
 • Gewicht 320 kg

Brochure Hush Phone

Ervaar de Hush Phone

In onze showroom hebben wij meerdere akoestische oplossingen die u kunt ervaren. De showroom is 10 km van Amersfoort verwijdert. Bel of mail om een afspraak te maken – de koffie staat klaar!

Termen waar je de akoestische bel cel onmiddellijk mee associeert zijn ‘akoestische telefooncel’, ‘onafgeleid bellen’, ‘belcabine’, ‘ongestoord telefoneren’, ‘phone booth’ en ‘akoestisch afgescheiden communiceren’.

Tags: akoestische belcabine, akoestische cel, akoestische belcel, akoestische telefooncel, phone booth kantoor, belcel prijs, telefoonhokje kantoor, kantoor telefooncel, belcellen kantoor, belcel kantoor, stiltecabine

Vraag een Offerte aan!
Lease ook mogelijk