Ga naar ...

home » Belcellen » Belcabine House

bejot-treehouse-ths1-inspiration-3

Belcabine House:
Uw Stille Toevluchtsoord in een Lawaaiige Wereld

In de hectische wereld van vandaag, waar lawaai en afleidingen overal aanwezig zijn, is het vinden van een rustige plek om te werken of te communiceren een waardevolle luxe. Gelukkig biedt de moderne werkplek een oplossing die speciaal is ontworpen om aan deze behoefte te voldoen de Belcabine House.

Bejot-Treehouse-akoestische-belhokje-belcel-telefooncel-kantoor-hout

Wat is een Belcabine?

Een Belcabine, ook bekend als een akoestische cabine, is een geïsoleerde ruimte die is ontworpen om geluid te dempen en privacy te bieden voor telefoongesprekken, videoconferenties of geconcentreerd werk. Deze cabines zijn een revolutionaire toevoeging aan kantoren, openbare plaatsen en luchthavens, en ze spelen een cruciale rol in het creëren van een productieve en rustige werkomgeving.

Neem contact op!
Lease ook mogelijk

U kunt de cabine aanpassen aan uw eigen stijl en behoeften, zodat deze naadloos in uw werkomgeving past. De vele opties maken de Belcabine uiterst gebruiksvriendelijk en aanpasbaar aan uw specifieke vereisten.

Kenmerken van de Belcabine House:

Geluidsdemping 38dB
Led verlichting
230V stopcontact
Ventilatie 80m3/h
Afmetingen 1000x1000x2420
Optineel:
Transport wielen
Inductie oplader
Tablet/ telefoon standaard

Kortom, de Belcabine House is een onmisbare aanvulling voor moderne kantoren en openbare plaatsen. Het biedt de rust en stilte die nodig zijn om productief te zijn in een wereld vol afleidingen. Of u nu in een drukke stad werkt of zich op een luchthaven bevindt, deze akoestische cabine zorgt ervoor dat uw gesprekken en werkzaamheden altijd de hoogste prioriteit hebben.

Prijslijst ontvangen?

reCAPTCHA is required.