Ga naar ...

home » Belcellen

Onze Belcellen

Welkom op onze productpagina voor akoestische belcellen! In een wereld waar communicatie essentieel is, bieden onze geluiddichte cabines voor gesprekken en akoestische telefoonkamers de perfecte oplossing voor een comfortabele en ongestoorde telefoon- en videoconferentie-ervaring. Of u nu in een druk kantoor werkt, een openbare ruimte deelt of gewoon behoefte heeft aan een privéplek om te bellen, onze telefooncabines, telefoonhokjes, belcellen en telefoonbooths zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Overzicht Belcabines

Mikomax Hush Phone

Videobelcabine

Mikomax hush twin

belcel driehoek

Bejot Quadra

belcabine house

Testen in onze showroom??
Klik hier!

Onze Akoestische Belcellen:

  • Geluidsisolatie van Topklasse: Onze belcellen zijn voorzien van hoogwaardige geluidsisolerende materialen, waardoor u zich kunt concentreren op uw gesprek zonder gestoord te worden door omgevingsgeluiden. Binnen in de belcel heerst een oase van stilte.
  • Optimale Privacy: Of u nu een belangrijk zakelijk gesprek voert of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van de buitenwereld, onze belcellen bieden een intieme en afgesloten ruimte voor uw gesprekken.
  • Flexibel en Aanpasbaar: Wij begrijpen dat elke werkomgeving uniek is. Daarom bieden onze belcellen flexibele configuratieopties en kunnen ze worden aangepast aan de beschikbare ruimte en uw specifieke eisen.
  • Stijlvol en Ergonomisch Design: Naast functionaliteit zijn onze belcellen ook elegant en ergonomisch ontworpen. Telefooncabines passen harmonieus in elke omgeving en bieden een comfortabele gespreksruimte.
  • Geïntegreerde Technologie: Onze belcellen kunnen worden uitgerust met geïntegreerde technologische voorzieningen zoals verlichting, stopcontacten, USB-poorten om uw communicatie nog efficiënter te maken.

Of u nu behoefte heeft aan een stille plek om te bellen, te vergaderen of te concentreren, onze akoestische belcellen bieden de perfecte oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie, offerteaanvragen of om een afspraak te maken voor een persoonlijke demonstratie. Wij staan klaar om u te helpen uw communicatie-ervaring te verbeteren met onze hoogwaardige akoestische belcabines, phonepods, belhokje en belcellen.

Alternatief voor een Belcel

Mikomax-A11-loungestoel

Chat openen
Hallo,
Kan ik u ergens mee helpen?